~ℳitt kejsarsnitt~

Som jag berättade i mitt allra första inlägg så gick jag igenom en rättså jobbig förlossning som slutade i ett kejsarsnitt för ett och halvt år sen. Jag blev tillsagd att ”tejpa” såret i 6 månader, men fortsatte faktiskt längre för att det kändes bäst för mig.. och för att skydda såret mot byxlinning m.m.

Så tänkte visa hur det blivit och hur fint det har läkt nu efter 1 1/2 års tid.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s