~ℋemma på heltid~

Tänkte göra ett inlägg om att vara hemma med sitt barn på heltid, då jag är en av dom som är det.

Vet att det finns väldigt delade meningar om det här, vissa tycker det är en kanonidé, och andra tycker att barnen ska vara på förskola! 

Nu valde vi att vår dotter inte skulle gå på förskola/dagis då det kändes bäst för oss och för att vi också kände att vi kunde.

 

Nu har jag ju en egen liten verksamhet med mitt hantverk också som jag sköter hemifrån och tjänar lite på och det är ju också givetvis ett plus.. ..och att man inte sitter inne med onödiga utgifter.

Vi valde att jag skulle avsluta mitt arbete som började slita ordentligt på min kropp och sätta spår i min rygg efter många års slit, och att istället satsa på min kreativitet för att kunna vara med vår lillfis.

Och det kommer säkert skava i rumpan på någon att vi gjort så här, men det bjuder vi på, då det är vårt beslut och vår ensak:)

 

Tycker själv det är underbart att kunna göra så här, och om nu någon menar att barnen måste gå på förskola för det sociala så finns det så många andra alternativ ändå, som öppen förskola m.m, så det är ju liksom inte något stort problem.

 

Givetvis är det ju guld att det finns förskolor då alla tyvärr inte kan göra detta valet att få vara hemma med sina barn.

Men har man valet att kunna göra så här, tycker jag man ska ta det:)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s